תמונות לפני ואחרי: 14 חודשים! | אהבת הבית הצעיר

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
פרסומת
X-ray_Promo1


הערה: פוסט זה נולד מדף עדכון ואחרי מעודכן ששמענו שאנשים מתקשים למצוא (מכיוון שהוא לא נמצא בראש פיד הבלוג שלנו). אז הנה, מונצח לנצח כפוסט כרונולוגי. ועכשיו, מכיוון שנמשיך לעדכן את דף לפני ואחרי עם הזמן יש לנו את הפוסט הזה קפוא בזמן, וזה נחמד להסתכל אחורה. הלוואי שעשינו את זה בסביבות 6 חודשים וגם בסימן השנה.

צמצמנו את הבית הזה בגודל 1,400 רגל מרובע בצפון מערב פלורידה במאי 2020 לאחר שיפוץ מהיר, זועם וארוך טווח של שלושה חודשים. אתה יכול לקרוא עוד על האופן שבו מצאנו את עצמנו משתוקקים לאורח חיים מוערך עבור משפחתנו פה ו פה (האחרון הוא תמצית ממש טובה של מה שהוביל אותנו למקום המדויק הזה). אבל הלאה לתמונות לפני ואחרי!

הערה: יצרנו את זה קנו בביתנו דף שיעזור לך לצוד רהיטים / אביזרים שאתה רואה בבית שלנו, יחד עם צבעי הצבע שלנו.

החיצוני

שמרנו על כל אותם ציפויי ארז, חלונות מתכת שחורים, דלתות חיצוניות וגגות מתכת …






… אבל עדכן את הסיפון, המעקות, המדרגות הקדמיות ונתן לכל דבר צבע טרי של צבע לבן! אתה יכול לראות את הפוסט הזה עבור תמונות ופרטים נוספים על השיפוץ החיצוני.






ואז התחלנו לשכב בכל הגינונים הטרופיים וזה התפתח לזה. עלינו לצלם תמונות נוספות ולעשות פוסט בלוג מעודכן בקרוב.






הנה הצד של הבית כפי שהוא נראה כשקנינו אותו בפברואר 2020:






וכאן הכל צבוע, עם מעקות אופקיים חדשים על הסיפון בקומה השנייה. הסרת המדרגות התלולות לסיפון העליון מיד גרמה לנו להרגיש בטוחים יותר (מישהו מחוץ ליכולת לגשת לחלונות והדלתות בקומה השנייה שלנו פשוט הרגיש כבוי). ואפילו שינויים קטנים כמו הסרת מסילות המגן שחתכו את המדרגות הרחבות שאתה רואה (תוך שמירה על המעקות בקצוות החיצוניים) עשו גם הם הבדל גדול!






יש עוד דברים שעשינו לאזור הזה (גדרות, שרכים ובית אש – אוי!) אבל בואו נקפוץ פנימה לשנייה ונחזור שוב בחוץ בהמשך הסיור.

המטבח

המטבח כלל שיפוצים גדולים וכמה פרויקטים קטנים כדי להביא אותו למצב הנוכחי. זה מה שהתחלנו איתו:






אָנוּ תיקן את הרצפות, הסר את הסופית, הוסיף תאורה נוספת והחליף את קיר הגבס (תקרת פופקורן להתראות!). אתה יכול לקרוא עוד על אותם פרויקטים ב הפוסט הזה ו הפוסט הזה.

בהדרגה עדכנו את החדר בכמה דרכים משתלמות, כמו תליית תאורה חדשה ומדפי DIY ו צביעת הארונות (אתה יכול גם לראות סיור מלא ב איך המטבח שלנו מאורגן). ואז השגנו דיל מדהים על מכשירי חשמל משומשים ושינו את פריסת החדר ובהמשך הוספנו מזווה של איקאה שבנינו סביב המקרר, אותו העברנו לקיר הנגדי (פוסט בבלוג על כך בקרוב!).






על ידי העברת המקרר לצד השני של החדר, אתה באמת יכול לראות את החלון הצדדי עכשיו! פעם זה היה חסום כמעט לחלוטין מנקודת התצפית הזו על ידי המקרר (גלול חזרה כמה תמונות כדי לראות למה אני מתכוון). בנוסף הרווחנו מזווה שלם מלא באחסון סביב המקרר שהועבר לאחרונה. Win-win!

כדי ליהנות מפינת ישיבה קטנה ונוחה בצד זה של החדר, סגרנו את הפתח הרחב שאתה רואה למטה. אתה עדיין יכול להיכנס לחדר הזה דרך הדלת לצד מושב האהבה בתמונה הבאה (זה חדר השינה שלנו – כך שלא היה צורך בפתח רחב במיוחד). אתה יכול קרא עוד על פינת הישיבה כאן ואנחנו מתכננים פוסט מעודכן על כל המטבח עכשיו לאחר שהוספנו את המזווה, אז הישאר מעודכן.






החדר הזה גדול באופן מטעה, ולכן יחד עם מקום לשולחן אוכל לאכול, אנחנו אוהבים שזכינו במקום בילוי בונוס מזדמן זה (מכיוון שחדר המשפחה הגדול שלנו עם הטלוויזיה נמצא למעלה, אנחנו נוטים להתכנס לכאן כשמישהו מבשל או כשחברים נכנסים לקפה או משקה). זה נהדר גם כשמישהו רוצה לבלות או לקרוא בלי לשמוע את הטלוויזיה למעלה). שיש שני אזורים משותפים בבית שאינם פתוחים זה לזה (כלומר, הצליל לא עובר ביניהם מאוד וילד אחד יכול לעשות שיעורי בית בזמן שהשני צופה בסרטים מצוירים או מבצע פרויקט גדול) הוא המפתח להרגשה. כאילו אנחנו חיים גדולים בטביעת רגל קטנה יותר. אם היה לנו שטח צמוד אחד גדול יותר כשטח המשותף היחיד שלנו בבית, היינו מרגישים הרבה יותר צפופים זה על זה, אני חושב!






המדרגות

המדרגות המובילות לחדר המשפחה שלנו בקומה העליונה ולסיפון בקומה השנייה היו בעלות קרש אנכי קריר וקיבלו הרבה אור טבעי הודות לחלון מעליהם בחדר המשפחה. אבל לדרישות העץ היו כמה בעיות גימור לאחר שעשינו אותם מחדש, וזה לא תאם לרצפות העץ שלנו למטה (עוד על כך פה).






בסופו של דבר הוספנו רץ מרקם נחמד באמת (וצבענו את המדרגות לפיתרון נושא הסיום), המעניק לכלבנו בורגר איזו מתיחה נחוצה. זהו שטיח פנימי / חיצוני, כך שהוא סופר עמיד (עוד על כך פה). לא אכפת לך מהזריקה הישנה יותר של המטבח לפני שהוספנו את המזווה – נצלם תמונה מעודכנת בסופו של דבר …

גמר רץ מדרגות סיסל על גרם מדרגות עם מטבח ברקע

חדר המשפחה

החדר היחיד בקומה העליונה הוא חדר רב-תכליתי גדול זה שאנו משתמשים בו כחדר טלוויזיה / סרטים, משרד ביתי ואזור יצירה לילדים (הודות למגיפה היה זה גם מקום למידה וירטואלית). זהו ללא ספק החדר הגדול ביותר בביתנו (שני שטיחים 8×10 יכולים להשתלב כאן בלי לגעת!) אז זה מדהים לכולם ליהנות ממנו – ולבצע כל כך הרבה פונקציות עבור המשפחה שלנו. כך זה נראה כשקנינו את הבית. שים לב כי טחב מטונף לאורך החלק העליון של התקרה …






וכאן זה לאחרונה לאחר כמה פשוטים ליטוש רצפה מחדש ושכבת צבע רעננה (החלונות הגדולים האלה והציפוי המגניב כבר היו שם!). אתה יכול ראה יותר מחדר זה בפוסט זה – ולראות כמה עדכונים שהוספנו אחר כך בפוסט זה. ביצענו גם כמה שינויים אחרים שם למעלה, אז נצטרך לצלם עוד תמונות ווידאו לפוסט מעודכן.






הנה החצי השני של החדר כפי שהוא נראה כשקנינו את הבית. היה גשם שוטף כשצילמנו את התמונה הזו, ומכאן שהיה כהה כל כך (והחלונות הערפילים ההם):






כאן זה לאחרונה מאותה זווית. זו הדגמה כל כך טובה כיצד הוספת רהיטים יכולה לסייע כל כך בתפיסת קנה המידה של החדר! האם החדר לא נראה רחב כמצלמה שלפני הצילום שלמעלה? ונראה שיש מעט רווח בין החלונות על הקיר הימני רק כאשר יש יותר מ- 70 ″ עבור מדף ספרים רחב עם ארבע מגירות מרווחות. זה פרוע!






הסיפון העליון

ממש מחוץ לסלון נמצאת סיפון עליון גדול שכולנו משתמשים בו כהרחבה של אזור המגורים שלנו. היא שופרה מאוד על ידי החלפת הסיפון הנרקב, המעקות והפרגולה הרעועה.






ככה נראה הסיפון עכשיו, בזכות הקסם של הסיפון החדש, מעקות, שיבוש הארובה ההיא שצצה באמצע המקום בו מתגורר כעת השולחן הגדול שלנו עם 8 אנשים והרבה צבע לבן. הוספנו גם כמה מקומות ישיבה נוספים, פינת אוכל וכמה אורות מיתרים כדי להפוך את זה לאחד ממקומות הבילוי האהובים עלינו! אתה יכול לקרוא הכל את פרטי החלל הזה ממש כאן.


פינת ישיבה עם סיפון עם שולחן ספה חיצוני ושתי כסאות לאונג'ארוגים



עוד כיף לפני ואחרי הצילום של הסיפון בקומה העליונה הוא זה. אני לא יכול להגיד לך כמה זה טוב יותר בלי הארובה הענקית הזו שדלתה דרך הסיפון (כשקנינו את הבית הוא נזל בעיקר לחדר השינה למטה).






והנה זריקת האפטר מנקודת התצפית ההיא עכשיו. זהו אחד החללים האהובים עלינו בכל הבית – לחלוקת פיצה עם חברים או לערוך משחק משחק משפחתי על העצים. זה ממש נעים וגורם לבית שלנו להרגיש הרבה יותר גדול בזכות החדר הענק הזה.


מבט לילי של סיפון גדול עם אורות מיתרים



חדר השינה שלנו

הנה חדר השינה שלנו כפי שהוא נראה כשקנינו את הבית. בבית זה היה רק ​​חדר שינה אחד עם דלת ממשית שאפשר היה לסגור כשקנינו אותו (במקור הוא היה רשום כחדר שינה אחד, חדר אמבטיה אחד!), אז הפכנו את החלל היפה והמלא הזה לאור השינה שלנו על ידי סגירת תוספת גדולה נוספת פתח שהוביל למטבח.






אָנוּ חידד את הרצפות, נתן לו צבע טרי, ואז פשוט נדרשו כמה דברים נוחים כמו וילונות, רהיטים ושטיח נעים כדי לגרום לזה להרגיש כמו נסיגה מסבירת פנים.






הנה מבט לפני ואחרי על קיר המיטה, מכיוון שקשה לראות את התמונה למעלה …

לתמונה זו תכונת alt ריקה; שם הקובץ שלו הוא לפני חדר השינה- shot-of-bed-wall-1024x608.jpg

הוספנו הרבה יותר אחסון לחדר וסידר דברים מחדש וסגר 2 מתוך 8 הדלתות החיצוניות (כן באמת היו לנו כל כך הרבה דלתות כאן, ולכן השניים שנמצאים על קיר המיטה בתמונה שלמעלה נעלמים עכשיו – אבל החדר עדיין מוצף באור) . הוספנו גם ארון (אחסון, אחסון מפואר!) עליו תוכלו לקרוא פה. עדכון זה באמת היה מחליף משחק!






יש לנו תוכניות בסופו של דבר ליצור חדר אמבטיה צמוד בפינה הקיימת של החדר שאינו מנוצל (אתה יכול לקרוא עוד על תוכנית זו פה). שיתוף חדר האמבטיה לא היה כמעט גרוע כמו שציפינו – כך שאנחנו לא ממהרים.

הנה עוד לפני שצילמנו את חדר השינה שלנו כשקנינו את הבית:






הנה אותה זווית עכשיו. זה באמת פריצת חיים שיש שולחן פאזל ליד האח אם יש מקום אקראי בחדר השינה שלך. זה שומר על שולחן המטבח נקי למאכלים – ומספק מקום מהנה לשבת ולשחרר את הדחיסה בכל פעם שמצב הרוח מכה (ג'ון ניתן למצוא כאן הרבה יותר ממה שאי פעם ציפיתי. הוא הפך לאוהב חידות אמיתי).






אם כבר מדברים על האח, עדכנו את שלנו ושיתפנו את הפרטים האלה הפוסט הזה ו הפוסט הזה. זו תכונה כל כך נעימה שיש בחדר שינה.

* ועכשיו לקבלת הערת לוואי ארוכת טווח הקשורה לחדר השינה, מכיוון שהשאלה הנפוצה ביותר שאנו מקבלים על ביתנו היא אם אי פעם שקלנו להפוך את חדר המשפחה הגדול בקומה העליונה לחדר השינה שלנו. התשובה הקצרה היא שאכן עשינו זאת, אך בסופו של דבר ניכסנו אותה ממספר סיבות:

  • 1) כולנו מעדיפים לישון באותה קומה
  • 2) החדר למעלה גדול כמעט פי שניים …



קישור לכתבת המקור – 2021-07-23 19:59:53

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
פרסומת
X-ray_Promo1

עוד מתחומי האתר