סוף כל סוף! שבילים אמיתיים ומקום חניה לגיטימי לשניים | אהבה של בית צעיר

פרסומת
X-ray_Promo1


כפי שהזכרנו בפוסט שלנו על יצירת אזור בריכה גדול יותר בחצר האחורית, ביצענו גם כמה שינויים גדולים מלפנים. כלומר, יש לנו עכשיו שביל קדמי ושביל גישה חוקיים! לשבור את השמפניה! שחררו את היונים! צפו מחדש בפרק #Scandoval של Vanderpump Rules (או כל דבר אחר שאנשים כמו שרי עושים כדי לחגוג). אני יודע שזה אולי נראה לא ראוי לחגיגה – שביל? סיפור מגניב אחי – אבל כשאתה חי בלי אחד במשך שלוש שנים, זה מרגיש כמו ניצחון גדול.

פרסומת


רכב שטח אפור חונה בחניה בחניה עם מדרכה מבטון





למה היינו צריכים חניה ושבילים

אני יודע שרוב הבתים מגיעים עם מקום להחנות את המכונית שלך ואיזה שביל לדלת הכניסה. כל בית אחר שגרנו בו בהחלט כן. לחלקם אפילו היו מוסכים! אבל בבית הספציפי הזה לא היה דבר כזה. הנכס כולו, מלבד הבית, היה רק ​​קש אורן, עפר ועלים.


תמונה לפני הבית עם ציפוי חום וחצר עפר מכוסה עלים





זהו צילום מסך מסרטון שעשינו ביום שראינו את הבית הזה לראשונה. בו, אתה יכול לראות את המכונית השכורה שלנו פשוט נמשכת באקראי על קש האורן. זה בצד השני של הבית שלנו, נלקח ממה שיש עכשיו מרפסת המטבח שלנו.


צילום מסך של סרטון מראה עצים עם מכונית בקש אורן



המצב לא השתפר בהרבה כשסוף סוף עברנו לגור. POD האחסון שלנו נמסר לאותה קרחת יער שמוצגת למעלה (תוכלו לראות אותה למטה מימין) אז אני זוכר שהתקשרתי לקבלן שלנו בדרכנו לפלורידה ושאלתי "אממ, איפה שמים את המכונית שלנו?זכרו, עקב קוביד, לא שמנו עיניים על הבית הזה בשום זמן בין הגשת ההצעה ב-3 בפברואר 2020 ועד המעבר בפועל במאי. הוא בעצם אמר "פשוט מצא מקום בקש האורן," כך עשינו (תוכלו לראות את המכונית שלנו, למטה משמאל).


בית לאחר מעבר דירה ללא שביל גישה ורכב בקש אורן



התמונה למטה (משנת 2021) נותנת לך תמונה קרובה יותר של מה שהפך ל"חנייה" העיקרית שלנו במשך זמן רב. רק שטח פתוח של קש אורן. אתה יכול גם לראות שיצרנו כמה מסלולים ברחבי הבית באמצעות מרצפות הבטון הזולות האלה. לא חפרנו אותם או משהו – רק הורדנו אותם כדרך מאולתרת להתנייד קצת יותר בקלות. לפעמים סלילה היה מחליק ממקומו או נעשה רעוע עם הזמן, כך ידענו בסופו של דבר היינו עושים משהו קבוע יותר.

אף אחד מהפתרונות הללו לא היה רע מטבעו, רק ידענו שבסופו של דבר נרצה משהו שיתפקד (ונראה) קצת יותר טוב לטווח הארוך.


מבט מהצד של הבית עם שביל קטן לריצוף אבן מול הבית



בסופו של דבר (כמו ב-, מאוחר יותר ב-2021) יצרנו מקום חניה חצץ בצד השני של הבית שלנו – כמעט בדיוק במקום שבו ה-POD הזה (והמכונית השכורה שלנו) היו פעם. היה לנו בדיוק שיפץ את המרפסת הצדדית המקורה שלנו על ידי הוספת א דלת חדשה למטבח שלנו. הדלת הזו הפכה לכניסה הראשית של המשפחה שלנו, בעיקר בגלל הנוחות שלה למקום החניה הזה ממש ליד המטבח (היא מקלה בהרבה על סחיבת מצרכים – ואפילו יש לנו אחסון נעליים בארון במרפסת הזאת עכשיו). אתה יכול קרא עוד על למה אנחנו אוהבים את מרפסת המטבח כאן. השארנו חריץ בגדר שלנו בדיוק למטרה זו (וכדי להימנע מהעצים), אז פשוט קנינו ופזרנו כ-15 שקי חצץ כדי להפוך את שביל הכניסה שלנו ל"רשמי".


שער גדר פתוח המראה חניה גישה למרפסת המטבח



עם זאת, המקום הזה גדול מספיק עבור מכונית אחת. אנחנו עדיין משק בית של מכונית אחת אז זה לגמרי עובד… ואו אותנו. אבל בכל פעם שחבר מגיע, הם עדיין צריכים לחנות במקום הקש האמורפי הזה בחזית. כן, במשך כמעט 3 שנים היינו מוצאים את עצמנו לעתים קרובות שולחים תמונות כמו זו למטה כדי להנחות את האורחים היכן לחנות עם ההגעה. זו תמונה אמיתית ששלחתי לאמא שלי פעם.


אצבע מצביעה על נקודה בקש אורן לחנייה של המכונית



הוספת שביל חצץ

כאשר התחייבנו פרויקט החצר האחורית הגדול יותר שלנו, חלק מהמטרה הייתה ליצור סוף סוף עוד מקום חניה ראוי לשתי מכוניות נוספות. לקחנו את זה בחשבון כשהזזנו את הגדר וכשחברי הבטון היו כאן. כחלק מהעבודה הזו, ביקשנו מהם לשפוך קיר תמך נמוך כדי לייעד רשמית אזור שביל כניסה. חשבנו שזה יגדיר בצורה יפה את מקום החנייה תוך כיבוי החצץ שתכננו לשים שם. Sidenote: האם אתה יכול לזהות את הלטאה המשתזפת?


קיר בטון המייעד מקום חניה על ידי גדר



יש הרבה סיבות למה בחרנו לעשות שביל חצץ לעומת חומרים אחרים כמו בטון, אספלט או מרצפות אבן (על כל אלה גם שקלנו – אבל הסלע ניצח). כמה מהגורמים היו עלות, שיפוע, מי נגר, ה"אווירה" הכללית וכו'. להרבה מהשכנים שלנו יש גם כבישי חצץ, כך שזה מתאים היטב לשכונת החוף הרגועה שלנו (שלום, יש לנו דרכי עפר!). יש לנו גם כללים לגבי מידת הנקבוביות (הידידותית לניקוז) אזורים מסוימים במגרשים שלנו צריכים להיות, וחצץ מתאים לחשבון המקום הזה בחצר שלנו. בחרנו באבן שנקראת Bahama Rock כי היא בצבע לבן חולי חם. הלכנו לחברת גינון מקומית כדי לבחור אותו וקיבלנו משלוח כבר למחרת (זה היה בערך 500 דולר עבור ערימת האבן העצומה הזו).


שרי עומדת על גבי ערימה טרייה של חצץ סלע בהמה עבור שביל הכניסה



פיזור החצץ לא היה בדיחה, אבל נעזרנו בשכן ושלושתנו הצלחנו להפיל אותו תוך כמה שעות. פשוט השתמשנו באתים כדי לזרוק ערימות לחלקים שונים, ואז במגרפות מתכת כדי לפזר ולפלס אותה. זה קצת זז מתחת לרגלינו ולצמיגים בימים הראשונים, אבל אחרי כמה שבועות וכמה גשמים טובים, עכשיו זה מרגיש נחמד ומוצק.


ג'ון עם חפירה פורש ערימת סלע בהמה במקום חניה בחניה



השביל נראה מעט קטן מהזווית למעלה, אבל הנוף מהרחוב מראה טוב יותר את גודלו. הוא ברוחב 18 אינץ', שהוא הרוחב הסטנדרטי לשתי מכוניות. זה גם – למזלנו – בדיוק מה שיכולנו להתאים בין הגדר של השכן לעץ הקטן הזה.


מבט על מקומות חניה חדשים בחניה חצץ מהרחוב



לעיון, הנה זווית דומה משנת 2021 (שימו לב לסימני הצמיגים בקש האורן מהמקום שבו הייתה המכונית שלי בדרך כלל, מכיוון שטרם הוספנו את מרפסת המטבח). אמנם יש חלק בי שמתגעגע ל"טבעיות" של הנוף הזה בעבר, אבל זה היה הרבה פחות פונקציונלי עבורנו ועבור האורחים שלנו. בנוסף, זה נראה הרבה פחות מקסים עם רכב חונה שם. הערה: אנחנו הזיז את הגדר מול העץ הגדול והיפה הזה כדי שנוכל להנות ממנו מהבריכה ולהכפיל את שטח הבריכה – זו הסיבה שאתה רואה אותו מאחורי הגדר מעל ומול הגדר בתמונה למטה.


לפני תמונה של אזור השביל העתידי בחזית הבית



השביל הקדמי בבטון יצוק שלנו

וכפי שהראינו בפוסט שלנו על החצר האחורית הגדולה יותר, יצק לנו גם שביל מתאים כדי לחבר את שביל הכניסה החדש למרפסת הקדמית שלנו. לאורחים צריך מקום להחנות את המכוניות שלהם ודרך ללכת אליהם וממנו. בחרנו באבני מדרך גדולות שנוצקו במקום (כמעט כמו הגרסה הגדולה יותר הקבועה של שבילי המרצפות הזמניים שבהם השתמשנו כל כך הרבה זמן). אתה יכול לקרוא עליהם עוד בפוסט זה (שמראה כיצד השלמת שבילי בטון וקירות תמך אזור הבריכה הגדול יותר שלנו.


בטון שנוצק במעבר קדמי



הנה תמונת לפני ששיתפנו בה הפוסט האחרון, שמראה איך נראתה החצר עם המרצפות הזמניות שלנו. ובכן, בערך. צילמתי את התמונה הזו כשהגדר החדשה שלנו נבנתה מחדש, אז חבורה של דברים כבר הוזזו ממקומם, אבל הבנתם את הרעיון.


נוף של החצר מלמעלה עם מיקום גדר ישן ומרצפות זזו



עכשיו הנה קטע שמראה את השביל החדש, מקום החניה והג'יפ של חברנו מנצל את אזור החניה שנראה הרבה יותר רשמי.


שביל סלילה גדול המוביל לג'יפ חונה בחניה חצץ



לפעמים אנחנו מרגישים קצת מטופשים על כמה משמחים אותנו מצב השביל והשביל החדש הזה. קשה לבטא איך הרגיש החוץ של הבית שלנו בשלוש השנים האחרונות כאן "בבלבול", ואיך דברים בסיסיים כמו מקום חניה מתאים ושביל הליכה רחב ויציב גורמים לו להרגיש כמו בית לגיטימי.


רכב שטח אפור חונה בחניה בחניה עם מדרכה מבטון





קח את זה לפני ואחרי, למשל. שוב, המרצפות-אבל-היו-לנו-אותם-ל-3 שנים עשו את העבודה, אבל הם נראו והרגישו די זמניים לאורך זמן. ועכשיו לוחות הבטון הגדולים האלה נראים רשמיים וקבועים.


זה לצד זה של שביל לפני ואחרי עם שביל סלילה חדש



אם נחזור לתמונה הקודמת ששיתפתי קודם לכן: הנה החזית כאשר ראינו את הבית הזה לראשונה בפברואר 2020 (תוכלו לראות כל התמונות החיצוניות לפני התמונות כאן).


תמונה לפני הבית עם ציפוי חום וחצר עפר מכוסה עלים





וזה היה כמה חודשים אחרי שעברנו לגור, כפי שניתן לראות ב פוסט זה מאוקטובר 2020 (הבכורה של שבילי הסלילה הקטנים). הערה: מספר הבית שלנו השתנה לצורך פרטיות למטה, והוסר מהתמונה לאחריו 😉


בית עם ציפוי לבן ושתילות טרופיות



והנה אנחנו עכשיו!


חזית בית מודרני לבן עם הרבה ירוק עם שביל בטון גדול



אני יודע שחלקם עשויים לשאול על ההחלטה לא לשים מרצפות לאורך כל המדרגות הקדמיות (עושים 3 קטעים במקום 2). עשינו זאת מכמה סיבות. מבחינה פונקציונלית, שורה אחת היא יותר מ רחב מספיק כדי ללכת עליו (כל לוח ברוחב 48 אינץ'). אבל גם מבחינה ויזואלית, חשבנו שעשייה 2 נשענת על כמה מהא-סימטריות הטבועות בבית שלנו. יצירת המשקל החזותי הזה בפינה השמאלית התחתונה של מדרגות המרפסת עזרה לאזן את המשקל החזותי של הסיפון בצד ימין למעלה.

אתה באמת יכול לראות למה אנחנו מתכוונים בתמונה הזו למטה, וזו הדרך שבה רוב האנשים ניגשים לבית שלנו מהרחוב. הסיפון העליון בצורת L מימין לדלת ושביל ההליכה בצורת L משמאל למרפסת הקדמית מרגיש מאוזן ומכוון.


חזית בית מודרני לבן עם הרבה זווית ירוקה



כמו כן, אם היינו עושים בטון לאורך כל החזית, חשבנו שזה יגרום לאזור הזה להיראות יותר כמו פטיו מאשר שביל (הוא יהיה בערך 13 אינץ' רוחב על עומק 10 אינץ'!).

שביל חדש אל מחוץ למרפסת המטבח

נוספו לנו גם כמה מרצפות הבטון הגדולות הללו לחצר הצדדית שלנו, שהובילו ממקום החניה שלנו למרפסת המטבח (גם השתמשנו באבני הריצוף הקטנות המרובעות האלה כשביל זמני).


מרפסת צד עם אורות מחרוזת ואורות מחרוזת



זה ממש נחמד שיש את הלוחות הקבועים הרבה יותר גדולים וחסונים שנוצקו למקומם.


מרפסת צד למטבח בבית הלבן עם ריצוף בטון שפוך



זהו אחד מאותם מקומות שבהם הזוויות והאסימטריות המוזרות של הבית שלנו היו מאתגרות לעקוף – שני סטים של מדרגות אינם מקבילים זה לזה, ורק אחד מאונך…



קישור לכתבת המקור – 2023-06-28 23:20:57

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
פרסומת
תכנון תשתיות רפואיות

עוד מתחומי האתר