הכפלת הגודל והתפקוד של החצר שלנו | אהבה של בית צעיר

פרסומת
X-ray_Promo1


במשך כמעט שנה, אנחנו בתהליך של תכנון מחדש של אזור הבריכה שלנו כחלל גדול יותר ורב תפקודי יותר.

פרסומת








זה בסופו של דבר היה קצת יותר מזה, אז אני אקח אותך דרך השלבים השונים שנקטנו כדי למקסם את החצר הזו. בקיצור, זה מה שעשינו:

  • הזיז קטע של גידור
  • בנה סיפון פלטפורמה כדי ליצור חלל אוכל חיצוני
  • שבילי בטון יצוק, מדרגות וקירות תמך

כחלק מהשיפוץ הזה, הוספנו גם שביל גישה ושבילים לאורך חזית הבית, ואנחנו בתהליך של הכנסת כל הפרטים והתמונות האלה לפוסט אחר. אז נחזור לאזור הבריכה הגדול והפונקציונלי יותר שלנו.


מדרגות בטון המובילות אל הבריכה בחצר האחורית עם בור אש





הליכת וידאו ביום ולילה

סיור הווידאו למטה מראה איך הכל זורם יחד טוב יותר מכל סדרת תמונות שיכולה – ואפילו מראה לך איך זה עובר בלילה כשכל אורות החוץ שלנו נדלקים.

הערה: אתה יכול גם צפה בסרטון זה ביוטיוב.

שלב 1: הזזת הגדר

כדי לעבור את בדיקת הבריכה האחרונה שלנו בשנת 2021, ברור שהבריכה הייתה צריכה להיות סגורה במלואה בגידור. החצר כבר הייתה מגודרת מכל הצדדים מלבד אחד, אז פשוט הוספנו את הקטע הקצר הזה בתמונה למטה. חשבנו שזה "זמני" כי ברגע שהתאוששנו לחלוטין מהתשישות של בניית הבריכה, תכננו לבנות מבנה אירוח קטן (קראנו לו בחיבה "סככה עם ערוגה") בדיוק היכן שהשיחים הפורחים האלה נמצאים וברור. יצטרך לעשות מחדש את הגדר סביב זה.


גדר ירוקה המחוברת למקלחת חיצונית לצד בריכה בחצר האחורית



בסופו של דבר החלטנו שהמבנה מיותר. אחת השכנות שלנו שוכרת לנו את בית ההארחה שלה לעסקה כזו במרחק של כמה בתים משם, אז החברים והמשפחה שלנו אוהבים להישאר שם – וזה הרבה יותר מרווח מכל סככה עם מיטה שנוכל להידחק בין הבריכה שלנו לעץ היפה הזה לא היינו מוכנים להפסיד. אז ההכרה הגדולה הזו הובילה לכך שסיטלנו לחלוטין את הרעיון של סככת אורחים – והגדר נשארה בדיוק איפה שהייתה לזמן מה.

עם הזמן (שיכול להיות מאיר כל כך טוב לדברים), הבנו שקטע הגידור שהוספנו כדי לעבור בדיקה ניתק את הבריכה מחלק גדול מהחצר שמעבר לה שלא השתמשנו בו (למעט נדנדת עץ, למטה). זה הנוף מהרחוב, עם הבריכה מאחורי הגדר. רואים את כל החלל הזה???


שטח חצר גדול עם קש אורן עם גדר ירוקה ברקע עם נדנדת צמיגים על עץ אלון



אז בקיץ שעבר, סוף סוף החלטנו לעשות מחדש את החלק הזה של הגדר כמתוכנן – אבל בלי שבית הארחה נכנס לפעולה ראשון. הנה תמונה שצולמה מהסיפון העליון שלנו ביום שצוות הגדר הופיע כדי להתחיל לעבוד (ולכן הזיזו המרצפות ממקומן). אתה יכול לראות את החלק הישן של הגדר בפינה הימנית העליונה של התמונה למטה. הערה: לא רק שהגדר הישנה נלקחה ועשתה שימוש חוזר, המרצפות הישנות שלנו מתגוררות גם בבית אחר.


נוף של החצר מלמעלה עם מיקום גדר ישן ומרצפות זזו



אני אקפוץ ישר לתצלום לאחר כאן, למטרות גלילה קלות יותר להשוואה. היכונו לראות הרבה שינויים אחרים מלבד הגדר שהוזזה. אבל מבחינת גדר, אתה יכול לראות איך בנו אותו מחדש כדי להקיף את השטח שלא מנוצל בעבר סביב עץ האלון הגדול שלנו, ממנו נוכל ליהנות כעת מאזור הבריכה. ואל דאגה, נדנדת העץ עברה זה עתה לצד השני של הבית.


מבט לאחור מהסיפון העליון עם שביל בטון גדול ושטח מגודר גדול יותר



הנה עוד נוף (עכשיו אנחנו קופצים אחורה בזמן ממש אחרי שהגדר החדשה עלתה, לפני שהיא נצבעה). טיפסתי על גג המרפסת המקורה שלנו כדי לצלם את הצילום הזה כי שרי ואני ניסינו להבין איך בדיוק לפרוס את החלל ה"חדש" שצברנו ליד הבריכה. תמונה זו עזרה לנו לדמיין את כל החלל מלמעלה (תמיד שימושי אם אפשר בעת תכנון החלל). אתה יכול למצוא בו את שרי? היא מחפשת בגוגל תמונות כדי להראות לי רעיון שהיה לה לקיר תמך סביב בור אש כדי להבדיל אותו מחלל אוכל חיצוני קרוב.


נוף של אזור בריכה מגג של מרפסת מקורה גדר לא גמורה





אתה יכול לראות שכבר העברנו כמה רהיטים לחלל החדש רק כדי לנסות לדמיין דברים – אבל להחיות אותם במלואם לקח לנו כמעט 8 חודשים. אז בואו נעבור לשלב הבא.

שלב 2: בניית סיפון פלטפורמה לשולחן

חלק מהמטרה של הגדלת החצר האחורית שלנו הייתה לקבץ עוד פונקציות חיצוניות במקום אחד. לפני זה, שולחן האוכל החיצוני הגדול שלנו היה על הסיפון בקומה העליונה שלנו ובית האש שלנו דלקה הצד השני של הבית שלנו. כשהכל היה כל כך מפוזר, בהחלט השתמשנו בכל אזור, אבל התברר לנו שנוכל לארח בצורה נוחה יותר קבוצות גדולות יותר של חברים ובני משפחה, כולם במקום אחד אם היו לנו את כל התכונות הללו באזור חיצוני אחד גדול.


שולחן אוכל בסיפון העליון ובקומה התחתונה בור אש בחצר



כשהעברנו את הרהיטים מהאזורים האלה לחצר האחורית הגדולה יותר, הפריסה הכללית נקלה כמעט מיד. שולחן אוכל בפינה מתחת לעץ. בור אש אזור באמצע (עם שישה כיסאות במקום הארבעה שהיו לנו במקור). איזשהו שביל שמחבר הכל. בינגו. בנגו. אנחנו סיימנו. אפילו השתמשנו בפוטושופ כדי לשחק עם איך זה עשוי להיראות:


תוכניות של חצר אחורית שעברו פוטושופ עם אזורי אוכל ואזור אש חדשים



ידענו שאנחנו יכולים לעשות יותר טוב מאשר רק להכניס את שולחן האוכל שלנו לתוך קש האורן. בנוסף, הקרקע משתפלת כאן מעט, אז רצינו פתרון שיספק משטח ישר לשולחן. כך המצאנו תוכנית (בפוטושופ רופף למעלה) לבנות סיפון פלטפורמה פשוט בפינה האחורית ההיא, והבנייה התקיימה באוקטובר האחרון.


פלטפורמת סיפון בבנייה בחצר האחורית עם גדר ירוקה



אולי אתה שואל: למה לא הארכת את מרצפות הבריכה? הסיבות העיקריות היו:

  1. רצינו לשמר את אזור הבריכה כפי שהיה, במיוחד מכיוון שלסיפון הבריכה יש עיקול מאוזן יפה בקצה זה.
  2. לא רצינו להוסיף עוד הרבה חיפוי לבן בוהק שיגרע מהטבעיות של החצר בצד הזה, שמאוד אהבנו.
  3. כבר יש לנו את הוואנה גולד טרקס הזה במרפסת הקדמית ובסיפון העליון שלנו, אז ידענו שהוא יתחבר אם נשתמש בו גם ליד שולחן האוכל.

ראה כיצד ה-Trex משתלב יפה עם קש אורן, כלומר הסיפון לא ממש "צורח" עליך כאן.

הקפדנו לוודא שהסיפון החדש יהיה ברמה מושלמת עם סיפון הבריכה הקיים, מה שעוזר לחללים להרגיש חלקים ומחוברים יותר (מזעור סכנת מעידה זה תמיד רעיון טוב). לא אכפת לך כמה מאובק הטרקס נראה כאן. חיי חוף חולי + דרכי חול + אין גשם במשך כמה שבועות = סיפונים מאובקים. כמובן שמיד אחרי שצילמנו את התמונות האלה ירד גשם והסיפון נראה חדש שוב.

הנה שוב הנוף מהגג שלנו כדי שתוכלו לראות איך החלל נראה עכשיו:

שוב, למטרות קלות יותר לגלילה להשוואה, הנה איך זה נראה מיד לאחר בניית הגדר החדשה:


נוף של אזור בריכה מגג של מרפסת מקורה גדר לא גמורה





בכנות, מצב הסיפון והשולחן הזה היה אחד החלקים הטובים ביותר במצב החצר האחורית החדש הזה. הוא נשאר בצל רוב היום, אז אנחנו משתמשים בו לכל מיני דברים. אנחנו אוכלים כאן ארוחות צהריים בבריכה. אנחנו עובדים על המחשבים הניידים שלנו כאן. ערכנו מסיבת יום הולדת לילדים, אכלנו חברים לארוחת ערב, וזה הפך להיות המקום המועדף עלינו למשחקי לוח משפחתיים בחוץ!

אפילו קנינו רשת הפינג פונג הניתנת להסרה הזו שספקתי אם יעבוד עם שולחן הדק והמטריה באמצע, אבל הוכח שטעיתי. לעתים רחוקות יש לו הקפצה סוררת מכיוון שרצועות השולחן כל כך קרובים, והמטריה היא רק סוג של מכשול כיפי נוסף (הילדים משחקים אותה מיד ליד המוט במקרה הנדיר שהם פוגעים בה) אז זה בעצם די כיף. עד כה הקיץ הזה היה בשימוש כמעט כל יום.

לא כדי לתת לכם צליפת שוט מקפיצות בזמן כל כך, אבל הנה נוף דומה מיד לאחר סיום הבריכה ב-2021. ראו איך הגדר הישנה רצה כל כך קרוב לקצה הפטיו של הבריכה? ובתצוגה למעלה, פתחנו אזור חדש לגמרי לתפקוד נוסף? למעשה הזזנו את הגדר אחורה בסביבות 20 רגל שלמים! ועדיין היה מקום לאזור חניה של שתי מכוניות מאחורי זה.


בריכת חצר קטנה עם גדר לצד אחד



כשהגדר והסיפון הושלמו בסתיו שעבר, חשבנו שאנחנו במסלול המהיר לחלל גמור עד חג המולד. אז בא…

שלב 3: הוספת שבילי בטון יצוק

כפי שראיתם בכמה מהתמונות האלה לפני כן, יצרנו כמה שבילי הליכה מסביב לבית שלנו מרצפות הבטון הזולות האלה. הם עשו את העבודה להרחיק את רגלינו מהעפר, אבל חלקם היו נסחפים ומתנדנדים, והם היו די קטנים. שוב, בסדר לפתרון זמני אבל היינו מוכנים לתיקון קבוע יותר.


מרצפות בטון המובילות לגדר ולנדנדה



זה היה החלק בפרויקט שהתמודדנו איתו הכי הרבה. הלכנו הרבה הלוך ושוב באיזה חומר להשתמש ואיפה בדיוק לשים את השבילים הקבועים האלה. הבית שלנו לא נבנה לגמרי במקביל לקווי הרכוש, אז אנחנו נתקלים לעתים קרובות בכמה זוויות מוזרות כאן.

אחרי כמה שבועות שבהם היינו תקועים, נעזרנו במקצוען נוף מקומי שעבד עם כמה מחברינו. היו לנו הרבה תמונות של אבני מדרך גדולות מבטון או אבן ושבילים – אבל לא היינו בטוחים אילו גדלים של אבן או בטון יצוק זמינים/ניתנים לביצוע, אם האבן תתנגש עם סיפון הבריכה שלנו וכו'.

לאחר ששמע את הרעיונות שלנו, איש הנוף הסיע אותנו מיד לפרויקט סמוך עליו עבד לפני שנים (למטה) לאחר שאמר שלבית יש את אותה אווירה שתיארנו – והכל הסתדר לנו. לפני שלושים שנה הוא הוסיף בדיוק את ה-BIG האלה. שפכו במקום. בֵּטוֹן. מרצפות.


בית שכן עם מרצפות בטון גדולות



זה נראה מובן מאליו בדיעבד – הם כמו הגרסה הגדולה יותר, הקבועה יותר, שאינה יכולה להסתובב או להיסחף של מה שכבר היה לנו. אבל לראות אותם בבית האחר הזה ולרשותנו את הקבלן האחראי עליהם גרם לזה להרגיש כאילו זה היה אמור להיות. בנוסף, אלה נשפכו בתחילת שנות ה-90, מה שהופך אותם לבני 30 בערך וכולם עדיין חזקים!

אז הטיול הקטן הזה עם מקצוען הנוף קרה ב…



קישור לכתבת המקור – 2023-06-19 18:33:35

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
פרסומת
X-ray_Promo1

עוד מתחומי האתר

בדוק את המבנה הפנטסטי הזה מבית היוצר ארנוב שארמה.שלום לתושבי הכספת, וחזרתי עם פרויקט שעון…