Lightroom Mobile Auto Add Heads Up – Lightroom Killer Tips

פרסומת
MAGNEZIX מגנזיקס


נאלצתי להתקין מחדש את אפליקציית Lightroom באייפון שלי לאחרונה והבחנתי במסך חדש לאחר שנכנסתי, ורציתי לתת לכל מי שנרשם לתוכנית הצילום התראה. המסך המדובר נמצא למטה.

פרסומת

האפשרות הראשונה היא המקום שבו אתה בוחר אם אתה רוצה להיות מסוגל לסנכרן באמצעות Wi-Fi או תוכנית הנתונים הניידים שלך, או אם אתה רוצה להגביל את זה ל-Wi-Fi בלבד. זה חשוב אם יש לך נתונים מוגבלים, ובמקרה כזה אני קורא לך לבחור Wi-Fi בלבד. אם אתה משתמש ב-Lr כדי לייבא תמונות מהמכשיר שלך כדרך להעביר אותן ל- Lightroom Classic (LrC) כמוני, אז אתה יכול בסופו של דבר להשתמש בהרבה נתונים. אם יש לך נתונים בלתי מוגבלים (או רק הרבה) ולא אכפת לך לתת ל-Lr להשתמש בהם, אז קדימה, בחר באפשרות הראשונה.

היזהר הוספה אוטומטית

זאת האפשרות השנייה שרציתי שכולכם תשימו לב אליה יותר.

אתה מבין, כמנוי תוכנית צילום יש לך רק 20GB של אחסון בענן של Adobe. אם תשאיר את האפשרות הזו מסומנת, Lr יתחיל לייבא אוטומטית את כל התמונות בגלגלת המצלמה של המכשיר שלך, אשר לאחר מכן יתחיל להעלות לענן עד שיגמר לך האחסון. ראיתי את זה קורה להרבה אנשים כשהם מנסים לראשונה להשתמש ב-Lr במכשירים הניידים שלהם. זה כאב אמיתי לבטל, אז הכי טוב להימנע ממנו.

בטל הוספה אוטומטית

אם לחצת על המשך מבלי לקרוא את מה שסומן, וברצונך לבטל את ההוספה האוטומטית היכנס להגדרות האפליקציה (הקש על תפריט שלוש הנקודות), ואז הקש על ייבוא ​​כדי לגשת לכל הגדרות הייבוא. הקש על הלחצנים תחת הוספה אוטומטית מגליל המצלמה כדי להשבית פונקציה זו.

בזמן שאתה שם, הפעל הוסף זכויות יוצרים והזן את שמך בשדה. ייתכן שתרצה גם לשקול להגדיר התאמה אישית ברירת מחדל גולמית.



קישור לכתבת המקור – 2023-06-07 16:28:14

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
פרסומת
X-ray_Promo1

עוד מתחומי האתר